Slujba de pomenire a patriarhului Teoctist oficiata in parohia "Sf. Gheorghe", Vorovesti-Iasi.


-La 30 iulie 2010, sau implinit trei ani de la trecerea la Domnul a vrednicului de pomenire Parinte Patriarh Teoctist. Clericii si credinciosii din Arhiepiscopia Iasilor au fost  îndemnati de catre Înalt Preasfintitul Parinte Mitropolit Teofan sa înalte rugaciuni catre Dumnezeu pentru cel care a fost arhipastorul acestei eparhii vreme de peste 12 ani.


Serbare oferita de elevii scolii din Vorovesti in cinstea "Zilei Eroilor".


-Cu ocazia Zilei Eroilor,ca in fiecare an, Preotul paroh a oficiat o slujba de Te-Deum si una de pomenire pentru eroii satului, dupa care elevii scolii din Vorovesti impreuna cu doamnele invatatoare: Popescu Cristina si Barbacaru Doina au sustinut un program artistic, cu imne si poezii patriotice.


Proiect Educational de educatie social-filantropica si voluntariat: "SUFLET PENTRU SUFLET".


-Un proiect organizat in parteneriat de catre "Gr. Sc. Agricol-M. Kogalniceanu"-Iasi si parohia "Sf. Gheorghe", Vorovesti, comuna Miroslava in data de 8.04.2009

Mai multe detalii despre acest proiect:


Vizita Inaltpreasfintitului Teofan Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

-A avut loc la data de 25 Noiembrie 2008 cu ocazia aducerii Sfantului Antimis.


Sfintirea monumentului inchinat eroilor

-In data de 1 iunie 2006 cu ocazia Praznicului Inaltarii Domnului si a Zilei Eroilor s-a dezvelit si s-a sfintit un monument ridicat in memoria fiilor satului cazuti in cel de al doilea razboi mondial. Acesta a fost ridicat din initiativa unor sateni si cu sprijinul primarului. Slujba de sfintire a fost oficiata de preotul paroh Graur Daniel-Ionel împreuna cu un sobor de preoti.


Amplasare placa monumentala.

-In anul 2006, în timpul pastoririi preotului Daniel Graur si a epitropului Dumitru Musteata, deasupra intrarii în biserica a fost amplasata o placa de marmura cu câteva date istorice referitoare la biserica.


Constructii si dotari mai noi ale bisericii "Sf. Gheorghe" din Vorovesti-Iasi.

•Casa de praznuire (Lucrarile s-au executat intre anii 2002-2005 prin contributia enoriasilor. Casa de praznuire a fost realizata din chirpici, tencuita cu ciment si finisata cu praf de piatra alb. Este dotata cu mobilier si vesela.

•Fântana

•Monument închinat eroilor

•Lumânarar

•Pisanie

•Usa metalica la intrare in biserica

•Mobilier bisericesc (scaun arhieresc, strani, dulapuri)

•Vesminte preotesti (7 bucati)

•Obiecte noi pentru desfasurarea serviciului liturgic: (Evanghelie, Sf. Chivot, crucifixuri, icoane, sfesnic cu 15 brate, sfesnice mari si mici, prapuri, aghiazmatar).